2016. június 24., péntek

#4 Part Feledés

#4 Part

Whitney beinvitálta az izompólóba öltözött, belőtt sérós fiút, majd az ajtót nyitva hagyta, hogy kiszellőztessen. (Melanie tuti odaégette azt a nyomorult popcornt..)
- Mit nézel éppen? - érdeklődött bájosan Treavis, miközben körbe kémlelt a hatalmas ház előszobájában. Egyszerűen gyönyörű volt. Le se tagadhatták volna White-ék, hogy kőgazdag felmenőik vannak. Treavis már akkor látta, hogy akad itt pénz bőven, amikor leparkolt a ház előtt Jeep-jével.
Óriási White Rezidenciát élénkzöld színekben játszó bambuszkerítés vonta körbe, az első kertben mindenféle egzotikus növény tette varázslatossá a látványt, a kert közepén egy pálmafákkal körbe ölelt szökőkút volt megtalálható. Treavisnek még az álla is leesett a látványtól. Huuh, basszus, de élne egy ilyen luxus keretek között... Aztán most az előszobát megpillantva még biztosabb lett ebben az elhatározásában.
Őt nem éppen a fényűző élet jellemezte. A Jeep nem tévesszen meg senkit. Kiskorától kezdve spórolt rá, körülbelül 12 éves lehetett, mikor elhatározta, hogy ilyen kocsija lesz. Azóta minden egyes heti zsebpénzét elrakta. Mellé még tavaly egy "kis mennyiségű" pénzhez jutott (a részletek ismeretlenek voltak mindenki számára...) és sikeresen megvette egy használt autós oldalon. Kiutazott érte Németországba, hazahozta és azóta ezzel rója az országutakat, önfeledt mosollyal az arcán.
- Eddig Pretty Little Liarst néztem, de ha már itt vagy nézhetünk mást. - a lenyűgözött srác követte a lenge öltözetű Whitneyt, (meg is nézte magának rendesen hátulról), aki az amerikai stílusú konyhájukba kalauzolta. Ott volt az odaégetett popcorn egy tálban kirakva az asztalra, mellé egy DVD-t raktak. Whitney közelebb lépett és elolvasta a címét: "Szerelmünk lapjai"  Mel, ezt nem mondhatod komolyan!!
Felmutatta Treavisnek a rendkívül "csábító" ajánlatot Mel részéről, és T, amint megpillantotta feltört belőle az önfeledt röhögés. Volt valami eszméletlen aranyos a nevetésében, amitől Whitney szívét melegség töltötte el. Őt is mosolygásra bírta. Ezt eddig csak pár ember tudta elérni nála. Igazság szerint két ember. Treavis és.. Dean.
- Nem mondod komolyan? - tette fel a költői kérdést Treavis és hasát fogva elindult a kanapé irányába, majd ledobta magát. Ekkor észrevette a hatalmas TV-t.  Álmodozásra késztette ez a kép. Eltűnődött milyen lenne ilyen jó körülmények között élni. Luxusvillában, limuzinnal, jakuzzival... Áh, de szép lenne... De a valóságban kell élni. Itt van most egy gyönyörű lány házában, aki minden kívánságát lesi, aki feltétel nélkül szerelmes belé. Kár, hogy Treavis csak szexuális vonzódást érzett a szőke szépség iránt. De az nagyon...
- Na, de ha nem ezt, akkor mit? - huppant le mellé W. Elég közel sikerült kerülnie álmai rosszfiújához... Úgy fordította testét, hogy szembe kerüljön Treavisszel, aki éppen elmélyülten tanulmányozta az ujjait. Azon morfondírozott, hogy hogyan kéne levarázsolni Whitneyről a kis lenge, nyári ruhácskát.
- Legyen a Barátság extrákkal. - ravasz lépés részéről... Whitney persze értette a választás miértjét, csak Ő egy vad csókcsatát képzelt Treavis céljaképp, nem pedig azt a bizonyos dolgot, amire általában a férfiak gondolnak, köztük Treavis is.
- Oksi. - W gyorsan felpattant, és már rohant is a DVD-khez. Természetesen ott volt a hőn áhított film, Whitney egykori nagy kedvence. Betéve tudta az összes szöveget, mondatot, cselekedetet. Még anno Deannel nézték meg szinte minden hétvégén. A srác mutatta meg W-nek, azóta pedig a legjobb filmként tartja számon. Lehet ebben közrejátszik az is, hogy Justin Timberlake valami eszméletlen helyes...
Elindult a film, ugye az elején még semmi izgalmas nem volt fellelhető, de szépen lassan beindult... pont úgy, mint Treavis keze. Átkarolta Whitneyt feltűnésmentesen, (ismerjük mi a nyújtózkodó fajtát.) majd kedvesen, finoman cirógatni kezdte meztelen vállát. W természetesen észrevette,  de semmi kedve sem volt elrontani a pillanatot, azzal, hogy leállítja, inkább csak elmosolyodott és hagyta, had simogassa csak. Ez Treavis olvasatában azt jelentette, hogy nem bánja, ha megérinti... akkor biztos nem lesz nagy baj, ha esetleg lejjebb csúsztatja a kezét...
A lány derekára csúsztatta tenyerét. Whitney értetlenséget tükrözve összehúzta a szemöldökét. "Most ez mit csinál?" Mindegy, amíg nem tapizza le, addig nincs semmi baj. Majd ha durvul a helyzet, akkor egyszerűen fogja és kiteszi a szűrét...
Treavis persze nem tudta, hogy a lány ilyen haditerveket sző ellene. Azt gondolta, hogy Whitney pont annyira akar lefeküdni vele, mint Ő Vele. Igaz-igaz alig egy napja ismerik egymást, de ez egy rohanó világ, nem? Nekik is sietniük kell. Bááár. Várjunk csak egy másodpercet...
Treavis keze feljebb csúszott, majd megállt.
Van egy sokkal-sokkal jobb ötlete.
Ki is használhatná ezt az egész helyzetet. Gondoljunk csak bele... Ő egy elég szegény családból származó srác, ez a lány meg kicseszett gazdag. És láthatóan menthetetlenül szerelmes. Nem lenne szép dolog, de ezt Treavis akár a saját érdekeire is fordíthatná. Csak annyit kell tennie, hogy bókokkal halmozza el, vesz neki kisebb ajándékokat, randevúkra hívja, azaz elhiteti vele, hogy szereti és Whitney majd venni fogja neki a méregdrága cuccokat, elviszi rendezvényekre, ahol megismerkedhet rengeteg befolyásos emberrel, népszerűvé válhat magasabb körökben... Oh már maga előtt látta a fényűzést, és a boldog, gazdag életet!
Akkor viszont várnia kell azzal. Viszont a csókkal had ne várjon már többet. Az igazán belefér egy napi ismeretség után is, nem?
Ránézett mit sem sejtő áldozatára, aki szemlátomást nem érezte, hogy Treavis csupán érdekből teszi azt, amit tesz, és amit majd még fog tenni. Neki csillogott a szeme a boldogságtól, hogy egy ilyen iszonyatosan jó pasi, mint Mr. Black, mellette fekszik, és nem valaki mással hentereg egy kocsiban. Ekkor Treavis lassan a lány ajkaira vezette a tekintetét. Whitney ebből az egy gesztusból mindent értett. Feltűnésmentesen nyelt egyet, és várt.
Ő is ránézett Treavis tökéletes szájára, mely enyhén nyitva volt. A fiú felé hajolt, szépen lassan, hogy W számára még izgatóbbá váljon ez az egész helyzet. Ekkor ajkaik egymásra találtak és egybeforrtak. Whitneyt égette a vágy, hasában újra megjelent az ismerős bizsergető érzés. Treavis végig simított a lány hófehér karján, majd két kezét a derekára helyezte, és közelebb húzta magához. Már egy hajszálnyi hely sem maradt köztük. Ez eddig csupán ízlelgetés volt Treavis részéről... Hol volt még az, amikor valóban, szenvedélyesen megcsókolja..?
Whitney mélyen a fiú gyönyörű barna szemébe nézett. Folytatást követeltek, és W úgy döntött eleget tesz Treavis vágyainak teljesítése érdekében. Közel hajolt, hajába túrt és szenvedélyesen megcsókolta. Treavis Whitney arcára helyezte egyik kezét, másikat fenekére tette. Ez még éppen belefért a "tapizás kereteibe"... Nyelveik tökéletes összhangban mozogtak, szinte egybeolvadtak. W megnyalta a fiú alsóajkát, aki ettől beindulva enyhén megharapta a lány ajkát. Sóhaj hagyta el Whitney száját, soha ennyire nem élvezett még egy csókot se, mint ezt. Ekkor hirtelen Treavis magára húzta Whitneyt, aki vágytól égve Treavis inge felé nyúlt. Annyira élvezte, hogy tejesen belefeledkezett... Elfelejtette, hogy ezt a srácot csak egy napja ismeri, elfelejtette, hogy semmit se tud róla és végképp elfelejtette, hogy Deant is várta délután a filmnézésre...

*Dean szemszöge*

Én csak ott álltam. Nem akartam hinni a szememnek. Összetörtem. Teljesen.


Remélem tetsziiik kedveseim :) Továbbra is nézzetek, olvasgassátok. Hamarosan jön a következő, megjegyzésekben írhattok útmutatókat, ha van valami kívánságotok a sztorit illetően :)

Bye-bye: Dreamer






2 megjegyzés:

  1. Na halikaaa! :) Megérkeztem :D

    Azt kell mondjam,hogy baromira élvezem...élvezet olvasni. Eddig teljesen rendben van,egy dolog ami szerintem építő jellegű lehet,hogy ne térj ki mindig mindenre olyan részletesen.Hagyd,hogy haladjon a saját kis tempójába a történet. egyébként eszement jó kis történet tényleg. Az a tipikus 21. századi történet. Rossz fiú ellentétben a jó kislányka. Nekem nagyon tetszett a nevek közti játék. :D
    White és Black.
    Ebben a részben már elkezdődtek az izgi részek,mostmár jöhetnek a csavarok,a sírások és a nagy mosolyok is.
    Sok sikert az elkövetkezőkben! :*
    puszika :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy DrinJus! Építő jellegű a kritika, és megfogadom!:) ❤❤

      Törlés